Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ M.L.B. ]

26. 11. 2022. 10:30   >>  10:30

VASILjEVIĆ SAOPŠTIO

Poslije pucnjave u Horgošu šest migranata u bolnici

Šest migranata je u bolnici poslije pucnjave u Horgošu, a više od 1.000 je prebačeno u prihvatne centre, kaže za RTS pomoćnik direktora policije Srbije pukovnik Dragan Vasiljević.

Policija je pronašla automatsko oružje, pištolje, municiju, a kod nekih su pronađena i obilježja OVK, dodaje Vasiljević.

U prihvatni centar u Preševu sinoć i tokom noći stigla je grupa od 620 migranata sa sjevera zemlje, javlja dopisnik RTS-a.

Nakon pucnjave i sukoba dvije grupe migranata u centru Horgoša, više od 1.000 je prebačeno u prihvatne centre, kaže za RTS Vasiljević.

"U četvrtak popodne, prijavljena je pucnjava, odnosno oružani sukob između grupa krijumčara ilegalnih migranata. Policija je odmah na to reagovala. Šest lica su se javila u opštu bolnicu sa povredama. Nalaze se pod policijskim nadzorom. Policija preduzima intenzivne mjere na pronalaženju izvršilaca krivičnog djela", kaže Vasiljević.

Prema njegovim riječima, uglavnom se radi o državljanima Avganistana i Maroka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније