Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Б. [ Kliks.ba ]

05. 11. 2022. 21:04 >> 21:03

"SNAGA NARODA SNAGA DRŽAVE"

Dodik najavio promjenu imena stranke

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je iznenadio javnost kazavši da bi njegova stranka uskoro mogla promijeniti ime.

"Moguće je da će Stranka nezavisnih socijaldemokrata promijeniti naziv sa istom skraćenicom u Snaga naroda snaga države - SNSD", izjavio je Dodik.

Dodik je poručio da će biti završeni primarni poslovi vezano za državu.

"Za skraćenicu SNSD mi smatramo da je to 'Snaga naroda, snaga države', ne samo da je to naziv stranke. Možda ćemo čak i tragati za tim da u narednom vremenu promijenimo naziv i da ostane ista skraćenica, da se SNSD zove Snaga naroda snaga države - SNSD. Tako da ćemo ući u neku vrstu reforme", rekao je Dodik.

On je naglasio da je to na simboličnom nivou, ali da će svakako biti uvedena nova mlađa generacija.

"Mi očekujemo negdje sa proljeća, najkasnije jeseni da ćemo imati izborni sabor i na njemu ćemo značajno rekonstruisati i Predsjedništvo i Glavni odbor, ocijenićemo svaki doprinos na terenu. Ja sam zahvalan svim našim ljudima koji su radili. Bilo je nekih kolebljivaca, ali to nije uticalo na rezultat. Mi smo ostvarili istorijski rezultat nakon 18 godina učešća u vlasti u kotinuitetu. Opet smo dobili najveći rezultat, 42 odsto za Predstavnički dom je ozbiljan rezultat, 35-6 poto za parlament Republike Srpske isto tako", istakao je Dodik.

Dodik je poručio da je malo partija koje to mogu da urade nakon 20 godina kontinuiteta u vlasti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније