Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ I. P. ]

16. 08. 2022. 10:37 >> 10:34
2

BRNABIĆ PORUČILA

"Sigurno ću i dalje raditi rame uz rame s Vučićem "

Premijerka Ana Brnabić kazala je da joj je bila čast da više od pet godina bude na čelu Vlade Srbije i najavila da će sigurno i ubuduće raditi "rame uz rame" sa predsjednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem.


Brnabić je na TV Pink zahvalila Vučiću na povjerenju da nju i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića predloži za kandidate za mandatara buduće vlade.

"Miloš Vučević je moj prijatelj, moj kolega i fenomenalan čovjek. I ako on bude predsjednik vlade, mi smo vlada u bezbjednim rukama i ja ću učiniti sve da mu pomognem sa svim što mogu", rekla je Brnabić.

Ocijenila je da Srbiji treba "jaka vlada, srpska vlada" i dodala da je sigurna da će biti upravo takva.

"Biću na raspolaganju Milošu (Vučeviću), ako Miloš treba da vodi vladu, da mu pomognem sa svim što mu treba", ponovila je Brnabić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније