Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

P.R. [ Beta ]

27. 07. 2022. 22:42   >>  22:37

SLOVENIJA

Nekoliko manjih šumskih požara, stavljeni pod kontrolu

Na slovenačkom Krasu i danas se vatrogasci bore s nekoliko manjih šumskih požara, ali ih drže pod kontrolom, a pomogla im je i nešto obilnija kiša u jutarnjim satima, objavili su slovenački mediji.

Noćas je na terenu dežuralo manje od 60 vatrogasaca, a ujutro su uz pomoć helikoptera iz vazduha uspjeli da ugase jedno od nastalih žarišta, prenosi Hina.

Novi požar izbio je na obroncima vrha Veliki Ovčnjak u opštini Komen na teško pristupačnom terenu te ga gase uz pomoć helikoptera.

Kako javljaju slovenački mediji, taj požar obuhvatio je oko 20 hektara, ali dio je već ugašen.

Načelnik opštine Komen Erik Modic izjavio je da taj požar ne ugrožava naselja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније