Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 10. 2024. 19:48 >> 19:49
3
Čitaj mi:

BOGDANOVIĆ

"Mač pravde dolazi do svakog, više nismo Kolumbija u Evropi"

Boris Bogdanović, predsjednik Kluba poslanika i generalni sekretar Demokrata pohvalio je poboljšanje rezultata Crne Gore na Svjetskom projektu pravde (WJP), na kom se ove godine Crna Gora našla na 56. mjestu.

"Potvrda rezultata 44. Vlade, SDT i cjelokupnog bezbjednosnog sektora, jeste činjenica da je Crna Gora među zemljama Zapadnog Balkana, a koje su kandidati za članstvo u Evropskoj uniji, imala najbolji rezultat", naveo je on. 

Prema njegovim riječima, vlast je dokazala da državu čisti od kriminalnih bandi .

"Mač pravde doći će do svakog. Raduje nas i činjenica da, iako je u 2024. godini čak 63 odsto država svijeta imalo lošiji rezultat i pad osnovnih ljudskih prava, naša država se nije našla među njima već napravila značajan iskorak, što je još jedan dokaz da krupnim koracima idemo ka 2028. godini i punopravnom članstvu u Evropskoj uniji, kao i zemlji očišćenoj od korumpiranih i duboko kriminalizovanih kadrova. Crna Gora nikada više neće biti "evropska Kolumbija", zaključio je Bogdanović. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније