Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

21. 10. 2024. 20:18 >> 20:20
1

koprivica

"Nikšić i Crna Gora moraju biti očišćeni od kriminala, krijumčarenja i korupcije"

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica pozdravio je današnje akcije Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i Uprave policije (UP) u Nikšiću. On je poručio da i Nikšić i Crna Gora moraju biti očišćeni od kriminala, krijumčarenja i korupcije.

"Pozdravljam akcije SDT-SPO i UP u Nikšiću. I Nikšić i Crna Gora moraju biti očišćeni od kriminala, krijumčarenja i korupcije. Niko ne smije biti izuzet od primjene zakona. Vladavina prava je preduslov sveukupnog napretka društva", napisao je Koprivica na društvenoj mreži X.

Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) uhapsilo je jutros četiri osobe u Nikšiću, u novoj akciji protiv organizovanog kriminala. Kako javlja reporter TVCG, oko 19 sati i 20 minuta završena su njihova saslušanja u SPO, nakon čega su sprovedeni u Specijalno državno tužilaštvo.

Podsjetimo, među uhapšenima je i Strahinja Koprivica, sin nekadašnjeg visokog policijskog službenika Duška Koprivice, potvrđeno je Portalu RTCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније