Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

13. 10. 2024. 13:31 >> 13:32

STANIĆ

"Mujović je partijski vojnik, pita se u enegetici koliko Lekić sa volanom"

Saša Mujović je od nestranačkog ministra i profesora postao partijski vojnik koji mora bespogovorno da sluša paf-paf šefa Milojka Spajića, kazao je predsjednik Glavnog odbora SDP-a i funkcioner Evropskog saveza Mirko Stanić.

Stanić je podsjetio na slučaj direktora Rudnika uglja Mija Lekića, podsjetivši da je prošla dva dana od kad ga je Mujović zamolio da zbog nezgode u pijanom stanju podnese ostavku.

"Ono što najbolje opisuje uticaj Mujovića je činjenica da je danas tačno 63 dana od kad je najavio da će smijeniti Odbor direktora Solar AD i da se ništa nije desilo. Sjetiće se svi "ozbiljnih" saopštenja, dignutih obrva, namrčenog čela Mujovića koji se u energetskom sektoru pita tamon koliko i Mijo Lekić sa volanom poslije slave", kazao je Stanić.

Stanić tvrdi da Mujović nije u stanju da smijeni pijane rukovodioce koji, uz uništavanje službenih vozila i imidža firme, ostvaruju i milionske minuse.

"RUPV je već ove godine napravo skoro četiri miliona. Jasno je da je najveći krivac za katastofalno stanje u ovoj oblasti nesposobni ministar Mujović", ocijenio je Stanić. 

Prema njegovim riječima, Mujović okazuje izuzetan nivo nervoze i netrpeljivosti u javnoj komunikaciji.

"Dok ćuti kao riba kad su očekivani potezi prema rukovodstvu energetskih sektora koji dolazi iz redova
koalicionih partnera. Tako se i dešava kad od nestranačkog ministra i profesora postanete partijski vojnik koji mora bespogovorno slušati paf-paf šefa Spajića", zaključio je Stanić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније