Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

27. 09. 2024. 16:12 >> 16:12
1

"PROZRELI IGRU"

Raskrinkan pokušaj da se kupovina ličnih karata podvali Demokratama

Iz Demokratske Crne Gore zahvaljuju nadležnim organima što su raskrinkali pokušaj podvale, kojom su koalicija koju predvodi Jakov Milatović i bivši kriminalni režim htjeli pripisati kupovinu ličnih karata partijama na vlasti, umjesto onima koji su u tome godinama prepoznati.

"Jedan od lidera koalicije koju predvodi Jakov Milatović, kojeg smo svi srčano podržali za predsjednika Crne Gore, sada pokušava da spasi DPS, pripisujući nečasne radnje onima koji nikada nisu ni pomislili da ih čine, što su i potvrdili nadležni državni organi. Iz saopštenja Uprave policije smo vidjeli da je predmetna trgovina ličnim kartama iz ranijeg perioda i da nema veze sa partijama koje su trenutno na vlasti. Sada je sasvim jasno zašto Koalicija koju predvodi Jakov Milatović uporno izbjegava odgovoriti na jednostavno pitanje: Hoće li nakon izbora ući u bilo kakav aranžman s Demokratskom partijom socijalista?", navode u saopštenju Demokrata.

Kako dodaju, sve je jasno, građani Podgorice su ovu igru prozreli na vrijeme i to će pokazati masovnim izlaskom na birališta i podrškom njihovoj koaliciji koja ubjedljivo vodi.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније