Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

13. 09. 2024. 14:37 >> 14:37

DPS Berane

Hitno zakazati sjednicu po prijedlogu Vlade i skratiti mandat

Ignorisanje prijedloga Vlade za skraćenje mandata Skupštine opštine Berane od strane Miluna Rmuša (Demokrate), predsjednika lokalnog parlamenta dodatno usložnjava politički i sveukupni ambijent u našoj opštini, saopštili su iz kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Berane.

“Očigledno je odsustvo želje da se ovaj problem najhitnije riješi, te parlamentarna većina nastavlja sa međusobnim prepucavanjem i prebacivanjem krivice na druge, a sve na uštrb zaposlenih u lokalnoj samoupravi, preduzećima i ustanovama”, poručili su oni.

Klub odbornika Demokratske partije socijalista, kako se navodi u saopštenju, još jednom, “apeluje i zahtijeva da predsjednik Rmuš postupi po prijedlogu Vlade i u najkraćem roku zakaže sjednicu Skupštine na kojoj bismo skratili mandat. Nerazumni potezi predsjednika Rmuša guraju Berane još u veće probleme i beznađe”.

“Aktuelna većina u lokalnom parlamentu je na potezu, a odbornici Demokratske partije socijalista će, ponavljamo, glasati za skraćenje mandata jer su vanredni lokalni izbori jedini način izlaska iz ovog ćorsokak u koji su neodgovorni vlastodršci gurnuli Berane. Kome je u interesu, i zašto, da ovaj grad živi u beznađu sada je svima jasno”, istakli su iz DPS-a.

Kako se zaključuje u saopštenju, klub odbornika Demokratske partije socijalista poziva na odgovorno ponašanje svakog odbornika u lokalnom parlamentu i apeluje da se mandat najhitnije skrati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније