Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

11. 09. 2024. 17:00 >> 17:03
Čitaj mi:

sastanak sa ambasadorom austrije

Novović i Marković: Tužilaštvo doprinosi unapređenju vladavine prava"

Rezultati koje Državno tužilaštvo ostvaruje u borbi protiv svih vidova kriminala i korupcije kontinuirano doprinose unapređenju vladavine prava u Crnoj Gori.

To je ocijenjeno tokom sastanka vrhovnog državnog tužioca (VDT) Milorada Markovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića sa novoimenovanim ambasadorom Austrije, Kristijanom Štajnerom.

Tokom sastanka je konstatovano da započete reforme državnotužilačke organizacije predstavljaju dugoročan proces, tokom kog Državno tužilaštvo može računati na punu podršku ambasade Austrije.

Vrhovni državni tužilac upoznao je sagovornike sa izazovima u svakodnevnom radu i istovremeno istakao da njihovo prevazilaženje predstavlja preduslov za poboljšanje efikasnosti u radu.

Sagovornici su se saglasili da će u narednom periodu biti nastavljena uspješna saradnja sa austrijskim pravosudnim organima i ambasadom Austrije u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније