Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B.

11. 09. 2024. 15:40 >> 15:45
Čitaj mi:

NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA

"Za Markovićevog mandata Crna Gora bila kriminalni centar Evrope"

Zaista je degutantno da jedan Duško Marković govori o državnim poniženjima, kada cijela Crna Gora zna da je Crna Gora tokom njegovog mandata bila kriminalni centar Evrope, tvrdi Nova srpska demokratija.

“Marković je vrlo brzo srušio svoju fasadu o tome kako on i njegova stranka zaboga nisu DPS, jer ovo saopštenje kao da je pisano u memljivim hodnicima njegove majke partije”, ističe NOVA.

Javno pitaju Markovića i SEP – šta to nije tačno u konstataciji da je cjelokupno kulturno stvaralaštvo razvijano na srpskom jeziku.


“Pozivamo ih da javno predstave dokaze koje znamo da nemaju, ali nam je drago što su konačno pokazali da SEP nije nikakva građanska, već izričito anti-srpska partija”, navode iz Nove srpske demokratije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније