Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

09. 09. 2024. 18:17 >> 18:24
Čitaj mi:

ANDRIIJA MANDIĆ

Milatović saopštio da je vratio zakone, a ja ih nisam ni poslao

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, saopštio je danas na plenarnom zasijedanju da predsjednik države Jakov Milatović nije ni mogao da vrati ekonomske zakone na ponovno odlučivanje, budući da mu ih nije ni posalo. Mandić će zakone poslati u toku sjutrašnjeg dana.

"Dužan sam da vas obavijestim da je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović obavijestio javnost da je  Zakon o izmjenama i dopunama zakona o porezu na dodatu vrijednost i Zakon o akcizama vratio  Skupštini Crne Gore. Ja još nisam ni poslao ta dva predloga zakona, tako da ih nije mogao vratiti. Mogao je da kaže da će ih vratiti, a ne da ih je već vratio. Ja ću sutra u toku dana poslati predloge", saopštio je Mandić.

Mišljenja je da su i predsjednik države i premijer Milojko Spajić mogli da izbjegnu održavanje konferencija za medija.

“Svi su znali da je sjednica parlamenta, ali baš u vremenu kada se održavala sjednica parlamenta imali smo dvije konferencije za štampu kojima je neko želio da preklopi sjednicu parlamenta gdje se nalaze svi predstavnici građana Crne Gore”, kazao je Mandić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније