Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

08. 09. 2024. 15:07 >> 15:51

reagovanje dps

"Spajić zaronio kako bi pobjegao od skandala sa Q groznicom"

Iz DPS Crne Gore izjavili su da se premijer Milojko Spajić otvoreno sprda sa građanima jer dok se po crnogorskim poljoprivrednim gazdinstvima i farmama širi Q – groznica, koja je, jasno je to svima, van svake kontrole Vlade i nadležnih organa, umjesto da nešto preduzme i pokuša da umiri građane, Spajić je otišao na primorje da se kupa i roni. Kako su rekli, takav njegov izbor prioriteta je moralno, politički pa i ljudski – skandalozan.

"Poslanik PES-a, Darko Dragović, je priznao juče da je situacija sa zarazom katastrofalna, da su njene razmjere ogromne, da se ugledni stočari susrijeću sa uništavanjem i zatvaranjem farmi što može da dovede njihovu egzistenciju u pitanje. U takvim okolnostima, svjestan razmjere problema, o kojem ga je bar preko medija obavijestio njegov partijski funkcioner, Spajić je izabrao da preko društvenih mreža pokaže kako je iznad situacije, kako ga zaraza ne interesuje jer on danas roni", rekli su iz DPS. 

Žalosno je da se premijer, na tako odgovornoj funkciji konstantno bavi ispunjavanjem svojih dječačkih snova, bez trunke griže savjesti, što pokazuje i fotografija kojom se pohvalio, predočili su.

"Njegovo neprimjereno ponašanje, ne samo u ovoj nego u mnogobrojnim situacijama, ozbiljno bi trebalo da zabrine PES ali i sve konstituente vladajuće većine koji legitimišu njegov ovakav odnos prema ozbiljnim problemima u državi", smatraju u DPS-u. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније