Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

07. 09. 2024. 16:48 >> 16:48
Čitaj mi:

NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA

"DPS je stvarao klanove, a sad haluciniraju da su borci protiv kriminala"

Demokratska partija socijalista (DPS) je stvorila škaljarski i kavački klan, a sad haluciniraju da su borci protiv kriminala, poručuju iz Opštinskog odbora Nove srpske demokratije (NSD) u Nikšiću.

Saopštenje NSD prenosimo u cjelosti: 

Svim građanima Crne Gore, pa tako i našeg Nikšića, jasno je da je Demokratska partija socijalista uz napuštanje nacije, jezika i vjere svojih predaka raskrstila i sa zdravim razumom, ali se istinski trude da tu granicu njihovog kolektivnog kognitivnog oboljenja svakim danom pomjeraju na gore.

Tako je danas u najnovijem maštovitom feljtonu OO DPS Nikšić pokušao da nas neuspješno okarakteriše onako kako bi trebalo da učine prema sopstvenoj partiji.

Ako oni imaju nekih neriješenih problema sa Bobanom Baćovićem, neka ih ne riješavaju preko Nove srpske demokratije, jer mi nikada nismo pomagali niti jedan klan, a cijela Crna Gora zna da je njihova partija stvorila više njih.

Znamo ko je spaljivao ljude i čekamo odgovor šta o tome misli DPS, a ne da se bave raznoraznim insinuacijama. Jasno nam je da im nije lako, ali u svojim halucinacijama neka znaju da ako ugroze porodicu bilo koga, pa i Marka Kovačevića, Nova srpska demokratija će se umjeti zaštititi i odbraniti.

Zato ih pozivamo da nastave sa lažima ako smiju i da se pripreme da za te svoje laži podnesu punu odgovornost pred svim nadležnim organima.

Dakle dežurna daktilografska ekipo memljivih hodnika nikšićkog komiteta DPS, nije Nova srpska demokratija bila na vlasti 30 godina tokom kojih je izvršena pohara Crne Gore i tokom kojih je vaša partija i njen uvijek prisutni šef, stvorila i škaljarski i kavački klan i usputno svoje bogatstvo.

Nije Nova srpska demokratija učestvovala u švercu cigareta sa „italijanskim turistima“, a kasnije u švercu raznih droga sa onim „kolumbijskim“, nego je sve to radila vaša kriminalna partija.

Nije tokom naše vlasti Nikšić bio u mraku jer Opština nije imala novca da plati račune za napajanje rasvjete, već tokom vaše. Nisu se tokom našeg mandata kriminalci obračunavali po ulicama Nikšića, nego tokom vaše.

Nije tokom našeg mandata otvorena deponija Mislov do, koja je 20 godina trovala građane, ali jeste zatvorena i da imate jednu jedinu mrvu razuma, ćutali bi kao zaliveni kada je u pitanju ekologija, jer mi danas rješavamo sve ono što ste vi uništili.

Zaobiđite nas sa svojim kolektivnim kognitivnim problemima u vidu amnezije, halucinacija i bunila i vjerujte da je mart mjesec izuzetno blizu, pa ćete vidjeti kako će građani suditi vašoj kriminalnoj organizaciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније