Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

01. 09. 2024. 23:13 >> 23:21
Čitaj mi:

potvrđeno za portal rtcg

Dogovorena nova skupštinska većina u Andrijevici, Ćulafić na čelu Opštine

Na čelu Opštine Andrijevica biće novi - stari predsjednik Željko Ćulafić, potpredsjednici iz NSD i PES i predsjednik Skupštine Vesko Raketić. To je potvrđeno za Portal RTCG nakon večerašnjeg sastanka u Andrijevici na kojem su osim lokalnih funkcioneri učestvovali i partijski funkcioneri parlamentarne većine Dejan Đurovic, Milun Zogović i Damjan Ćulafić.

Na kraju sastanka poslanik NSD Dejan Đurovic je izjavio da je večerašnji sastanak bio vrlo efikasan da su potvrđene funkcije čelnih ljudi Opštine i praktično dogovorili način funkcionisanje lokalne samouprave u periodu do 2028. godine.

Na posljednjem sastanku koji će biti ove nedjelje preciziraće se lokalni funkcioneri po svim osnovama.

Andrijevica treba da bude centar sjevera zaključak je svih sa sastanka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније