Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

27. 08. 2024. 20:19 >> 20:20

VRIJEĐANJE

Oštra polemika Konatara i Lakovića na Tviteru o sukobu Abazovića i Ubovića

Današnji sukob lidera GP URA-a Dritana Abazovića sa biznimenom Rankom Ubovićem pokrenuo je oštru polemiku između poslanika URE Miloša Konatara i PES-a Miodraga Lakovića.

Nakon što je Konatar prozvao kolegu Vasilija Čarapića da mu nedostaje kolegijalnosti zbog toga što je rekao da je sukob Abazovića i Ubovića montiran, te da je i sam Čarapić radio za Bemax, Laković je pitao na koji način se Abazovićeva Vlada borila protiv kriminala.

“Kojim su se to tačno radnjama borili protiv kriminala? Intervjuima, konferencijama za medije, predlaganjem da kupimo kokice? Ili možda pritiskom na pravosuđe da se odredi pritvor za nevine oca i kćerku Krstoviće? Ili informisanjem da je rijesena afera “Tunel” uz fotografisanje na mjestu uviđaja i teatralno pokazivanje fotografija navodnih počinilaca? Šta tačno?”, kazao je Lakovi na Tviteru.

Konatar ga je pitao da li kao bivši policajac otvoreno staje na stranu kriminala i nasilja.

“Dobro je, da se bar ne lažemo više.  Normalno bi bilo da ti koji si vodio Sektor za droge dok su se stvarali klanovi i koji si za to vrijeme zaplijenio 100 grama kokaina - ćutiš. Ali obraz đon", odgovorio je Konatar.

Na to je Laković odgovorio da su zaplijenili više droge ego što je on vidio na filmu.

“Kolega Konatar, ne znam od kojeg je materijala vaš obraz, ali vas očigledno ne obavezuje da se uzdržite od laži. Moja jedinica i ja smo zaplijenili droge koliko vi niste vidjeli ni na filmu, pohapsili više od 2k počinilaca i time proizveli više od 10k godina robije. Ali sve i da je tačno ovo što pišete, časnije je zaplijeniti i 100 grama pa uhapsiti nekog ko je kriv, nego tonu (po informaciji međunarodnih partnera, btw), pa pohapsiti i pritvoriti nevine ljude, samo da bi se prikazao “rezultat”. Tako se čuva pravda, obraz službe i države. Ali ne znate vi to”, zaključio je Laković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније