Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

17. 08. 2024. 15:55 >> 16:48
Čitaj mi:

ČELNIK LISTE "BUDVA-NAŠ GRAD"

Jovanović: NSD pod uticajem kriminala, nema vam pomoći na novim izborima

Čelnik liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović tvrdi da su Novu srpsku demokratiju (NSD) preuzele kriminalne strukture.

Jovanovićevo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Nakon demontiranja poslednjeg pokušaja uvođenja prinudne uprave i političkog nadigravanja sa naše strane, kriminalne strukture unutar NSD Budva ne samo što su preuzeli organizaciju već su počele i da pišu saopštenja u njihovo ime.

Osim gomile gluposti i jeftinih obmana koje smo mogli da pročitamo, ipak je jedna stvar bila korisna a to je da se NSD Budva i njene strukture definišu kao dio Škaljarskog klana. Pa tako samoproglašeni škaljarci u NSD objavljuju rat drugom klanu u Crnoj Gori. Ovo je potpuni dokaz da su svoje djelovanje stavili u funkciju kriminalnih organizaciju.

Podsjetićemo građane da su u štabu NSD tokom kampanje boravila BIL lica i označeni pripadnici kriminalnih organizacija shodno
procjeni opasnosti od teškog i organizovanog kriminala u Crnoj Gori tzv. SOCTA.

Građani nisu zaboravili blindirana vozila sa zatamnjenim staklima kojima ste se vozili po Budvi i kidnapovali gradjane kako bi ih ubjedjivali i primoravali da glasaju za vas.

Nisu zaboravili pozive i prijetnje od kamataša i reketaša kao ni ucjene u državnim i opštinskim firmama za siguran glas. O svemu kao najveći dokaz i istina svjedoče krivične prijave i formirani predmeti u ODT i SDT po ovim pitanjima gdje su akteri funkcioneri i članovi NSD Budva. Neće proći puno vremena da se ovaj ogranak kriminalne grupe Budva koji je potpuno preuzeo NSD Budva nađe pred licem pravde.

S obzirom da je u korijenu ljudskog i političkog bivstvovanja Mladena Mikijelja i Nemanje Kuljače izdaja svake vrste i goli interes, sigurni smo da će se prvi prijaviti za svjedoke saradnike i da će propjevati o svemu što ste radili zajedno i time pokušati da spasu svoju kožu. Tada će kazati da se ništa nisu pitali i da su iz straha po svoj život bili primorani da potpisuju namjestene poslove u Morskom dobru i TOB-u.

Na isti način kako su se odrekli Mila Božovića odreći će se i Andrije Mandića i optužiti ga da je šef organizovane kriminalne grupe koji im je poslao kriminalce da budu članovi opštinskog odbora I optužiće Andriju Mandića da je kavčanin.

U narodu postoji jedna stara ali mnogo puta provjerene izreka: “ Jednom izdajnik, uvijek izdajnik”. No, o tome su trebali na vrijeme da misle oni koji su ih postavili za direktorčiće i dali im priliku da troše godišnje 30.000 eur reprezentacije od novca gradjana i da svojim kumovima i prijateljima prebacuju na stotine hiljada eura i pune im džepove.

Gledajući šta i kako rade funkcioneri NSD Budva možemo da konstatujemo da su nekadašnji funkcioneri DPS Budva koji su ojadili naš grad amateri u odnosu na njih.

Uz sve ucjene, uticaj kriminala, kupovinu glasova, izborno zapošljavanje, devet političkih stranaka okupljenih oko NSD nisu uspjele da osvoje više mandata od naše grupe građana na prethodnim izborima. Da nije politički tragično bilo bi smiješno.

Na predstojećim izborima nema vam pomoći, a to će te najbolje vidjeti kada vam politički mag i njegov sin iz Krimovice koji se trenutno nalaze u Beogradu saopšte da ovog puta ne mogu da se aktiviraju oko izbora.

Što se saradnje sa DPS tiče, tu se obratite Mladenu Mikelju koji je u Vladi Dritana Abazovica i DPS, očito po dogovoru sa DPS, vršio funkciju direktoraa Morskog dobra i tako u političkom smislu odgovarao i podnosio raport Danijelu Živkoviću i Andriji Nikoliću koji su izgleda bili zadovoljni njegovim radom pa ga nisu dirali sa pozicije direktora Morskog dobra.

Ako postoji iko u Crnoj Gori ko se pita zbog čega Mikijelj tada nije podnio ostavku iz moralnih razloga odgovor je vrlo jasan. Nije on imao potrebe te već neke druge vrste. Zbog toga je sjedio u fotelji koju mu je držao DPS a sada sjedi u fotelji koju mu drže Ibrahimović i Đeljošaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније