Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

10. 08. 2024. 15:45 >> 15:45
Čitaj mi:

EVROPSKI PROGRES

Mugoša: Premijer ne vjeruje u mjere svoje Vlade o ograničavanju marži

Ilija Mugoša, predsjednik Odbora Glavnog grada partije Evropski Progres, reagovao je na izjavu premijera Milojka Spajića, koji je kazao da će Vlada osnovati državno preduzeće koje će biti zaduženo za robne rezerve, ali i za direktnu dostavu građanima osnovnih životnih namirnica iz robnih rezervi.

“Ovim povodom ne pitamo premijera Spajića, mi pitamo građane i privrednike – dokad ćemo trpjeti ovakvu neodgovornost i populizam!? Kakvo državno preduzeće koje prodaje i dostavlja hranu i namirnice?! Jedino što u svemu ovome ima smisla i istine – jeste da premijer ne vjeruje u mjere svoje Vlade o ograničavanju marži pa građanima obećava novi program: jeftina državna prodavnica od vrata do vrata”, naveo je Mugoša u saopštenju dostavljenom medijima.

Kazao je da smo "slobodni da pretpostavimo šta je sljedeće – da prodavnice i trgovci vode državne poslove, a da Vlada i institucije raznose hranu i namirnice.

"Jeftin populizam koji ne može proći”, zaključuje Mugoša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније