Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

10. 08. 2024. 14:25 >> 14:28
1
Čitaj mi:

Milović

"Imam intuiciju koja će firma za nadzor dobiti posao, vjerujem da će SDT to zanimati"

Nakon što je premiijer Milojko Spajić saopštio da je raspisan tender za nadzor nad izradom dokumentacije i izvođenjem radova na dionici Mateševo-Andrijevica, bivši ministar pravde i njegov bivši partijski kolega Andrej Milović tvrdi da ima snažnu intuiciju za to koja će firma za nadzor dobiti ovaj posao.

Vjeruje,  kako kaže, da će SDT/SPO to zanimati.

“A gotovo sam siguran – i većinu poslova za buduće infrastrukturne projekte. Evo male pomoći: dva državna direktora imaju paravan firmu. Jedan je školski drug premijera i čovjek od povjerenja, a drugi sarađuje sa bliskim krvnim srodnikom premijera. Nedavno bili i zajedno u Parizu. Premijer gura infrastrukturne projekte, zbog države naravno – sluga naroda, ne bi on radi sebe. Dosta sam rekao, jer ipak je ovo maraton, a ne sprint. A 29. septembar daleko”, naveo je Milović na mreži X.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније