Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

08. 08. 2024. 18:53 >> 18:59
Čitaj mi:

reagovanje

"Spajić se ne miješa u rad sudova, niti nameće odluke kao Milović u slučaju Čamgoz"

Netačni su navodi bivšeg ministra pravde Andreja Milovića da predsjednik Vlade Milojko Spajić pokušava da spriječi izručenje Do Kvona Sjedinjenim Američkim Državama, saopštili su iz Spajićevog kabineta.

Prema njihovim riječima, jedino logično objašnjenje koje se nameće je da je Milović neizručenje vođe turskog  ogranka kavačkog klana Binalija Čamgoza matičnoj zemlji - želio da prikrije lažnim aferama kojih se naprasno sjetio poslije opravdane smjene.

Takođe, iz Kabineta premijera poručuju da su neistinite tvrdnje bivšeg ministra da je predsjednik Vlade blizak prijatelj sa Goranom Rodićem, advokatom Do Kvona.

"Ističemo da je na sudovima da donesu odluku o tome gdje će biti izručen Do Kvon, a interes premijera Spajića je da što prije bude razriješena afera montirana uoči prethodnih parlamentarnih izbora, kreirana u cilju njegove lične diskreditacije. Takođe, podsjećamo da je premijer u svojstvu građanina, dao izjavu SDT-u povodom slučaja Do Kvon i da je više puta pozvao nadležne da se razjasne svi aspekti te montirane afere", navodi se u njihovom saopštenju. 

Kako su kazali, budući da je po svemu sudeći "ovo pokušaj da se napiše drugi čin sada već čuvene afere", ali i da je „napad na premijera”, kako tvrde, postao omiljeni politički sport u Crnoj Gori, iz Spajićevog kabineta poručuju da najdobronamjernije savjetuju da se predizborni programi budućih pretendenata na mjesto gradonačelnika Glavnog grada, njihovih lista i koalicija (bivših i sadašnjih funkcionera: Medojević, Milović, Abazović, Milatović) fokusiraju na program koji nude građanima, "a manje na izmišljene afere i teorije zavjere koje služe da pokriju njihove bravure u stilu Maradone".

"Pozivanjem da će se istina tek utvrditi u SAD, a ne u Crnoj Gori - gospodin Milović jasno pokazuje koliko (ne) vjeruje institucijama (SDT, VDT i SPO)", zaključili su iz Spajićevog kabineta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније