Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

04. 08. 2024. 13:46 >> 13:49
1

POKRET ZA PODGORICU

"Biće interesantno da se vidi kako na Injac gledaju kolege iz PES-a"

O rezultatima Olivere Injac presudiće građani 29. septembra, saopšteno je iz Pokreta za Podgoricu. Oni kažu da im je interesantno da vide kako na nju i njen rad gledaju kolege iz PES-a.

"Na društvenim mrežama Olivera Injac upoređuje DPS i PzPG i radosno zaključuje isti su. Povod tom radosnom zaključku jeste konstatacija opozicije ali i svih relevantnih cinilaca da se nije snašla u ulozi gradonačelnika i da je to svima poslije osam mjeseci njenog vođenja grada jasno. To je činjenica koju svi vide i nema mjesta njenom radosnom zaključku ", navodi se u saopštenju Pokreta za Podgoricu.

Iz Pokreta kažu da je Injac posljednja koja danas treba da se raduje.

"Ne raduje se ni njen šef ni njene kolege iz PESa. Prvo, niko od njenih kolega ni jednom riječju nije stao uz nju i podržao je javno. Svi su svjesni negativnog rejtinga i niko neće da se poistovjeti sa rasulom u funkcionisanju gradske uprave. Drugo, ne pada to na pamet ni Spajiću", navodi se u saopštenju

Oni navode da Injac očekuje ista sudbina kao i bivše ministre PES-a.

"Nema onog čuvenog ne dam, jer za njenog šefa su svi oni potrošna roba. Kad je istekao rok otpušten je Milović, otpušten je Odović, otpušten je Ivanović, otpušten je Mujović (koji je uzgred prihvatio da bude ministar bilo čega...). Isto dakle čeka i Oliveru, opet Spajić se ne oglašava ne staje iza svojih ljudi i kad bude objava kandidata dosadašnji gradonačelnik saznaće da više nije kandidat", navode iz pokreta.

Oni navode da "da ima svoj stručni integritet i autoritet Olivera ne bi mirno čekala".

"Mutim psihologija apartčika je uvijek ista, ćutiš i čekaš i nadaš se da ćutanjem i čekanjem možeš izmoliti neko utješno mjesto, bilo kakvo, bilo što i bilo čega, kao njen kolega Mujović. Nama samo ostaje da konstatujemo da Spajić pažljivo bira svoje saradnike, političke diletante sa viškom ambicija i manjkom autoriteta", kažu iz Pokreta.

Poručuju Injac da joj nije PzPG kriv što videono što i ostali iz opozicije.

"Problem je što Spajić znajući vaše kapacitete pristao da vam da funkciju gradonačelnika i doveo sebe i grad u ovakvu situaciju. Mi smo mu olakšali izglasavanjem skraćenja gradske skupštine, sad je red na njega da nađe nekog da mu makar zaustavi pad rejtinga koji ste vi vašim rezultatima proizveli. Na kraju, nemojte sada reagovati na ovo naše saopštenje, sačekajte nekoliko dana pa ćete moći reagovati na Spajićevu odluku o nosiocu liste.... ako budete imali integriteta, vidjećemo, bar toliko dugujete Podgoričanima", poručili su iz PzPG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније