Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

03. 08. 2024. 16:03 >> 16:03

DPS NIKŠIĆ

“Sa deponijom Mislov do i 400.000 eura”

Dok se u Nikšiću ovih dana teško diše, građani spoznaju da su, zajedno sa deponijom Mislov do i njihovih 400.000 eura, otišla i silna predizborna obećanja u vezi sa rješavanjem ovog problema u nepovrat, saopštio je Opštinski odbor DPS-a Nikšić.

 

“Juče su predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i ministar ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Damjan Ćulafić objelodanili da zatvaraju deponiju Mislov do i da će smeće iz Nikšića biti odvoženo na deponiju u Podgoricu?!”

Odbornici Demokratske partije socijalista SU, kako kažu,  još u junu mjesecu, obavijestili građane da se sprema ovaj scenario, dok je vlast o tome ćutala.

“I nakon što je sa smećem izgorjelo i 400.000 eura opredijeljenih za sanaciju požara na deponiji i nakon što su trovali građane Nikšića danima, juče nam se slavodobitno obraćaju, ali ne odgovaraju na pitanja, do kada će se smeće odvoziti za Podgoricu, šta to znači u transportnom i saobraćajnom smislu: hoće li i kolike će to dodatne finansijske troškove proizvoditi, šta je sa 400.000 eura, šta je sa obećanjima "samo što nije riješeno pitanje deponije" itd”, kažu iz DPS-a.

Oni pitaju gdje je lokacija za novu deponiju.

“Da se i tu neće obistiniti priča naših odbornika da će nakon sanacije smeće završavati na istoj lokaciji, tj. na Mislovom dolu? Da sumiramo: dok se u Nikšiću ovih dana teško diše, građani spoznaju da su, zajedno sa deponijom Mislov do i njihovih 400.000 eura, otišla i silna predizborna obećanja u vezi sa rješavanjem ovog problema u nepovrat. Ova i ovakva nesposobna i maliciozna vlast mora da ode. I otići će, čim grane proljeće u gradu pod Trebjesom”, saopšten o je iz nikšićkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније