Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

25. 07. 2024. 11:00 >> 11:00
Čitaj mi:

dps

"Gori Mislov do i 400.000 eura koje je lokalna vlast Nikšića upotrijebila za sanaciju požara"

I dok se lokalna vlast bavi spašavanjem Marka Kovačevića od smjene zbog sramotnog postupanja i govora mržnje, a u međuvremenu snimaju serije sa ekipama iz Beograda, za koje obezbjeđuju velika sredstva iz Budžeta, tačnije pare građana Nikšića, deponija Mislov do je u plamenu. To se navodi u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

"I po onoj staroj selo gori, a baba se češlja i lokalnu vlast mnogo ne tangira što gori deponija, i velike količine smeća. Šta bi sa datim parama za sanaciju, šta bi sa silnim projektima i rješavanjem pitanja deponije? Ne bi ništa, jer vlastodršci niti šta rade, niti umiju raditi. Jedino što je njima bitno je smještanje i razmještanje po dubini, a građani nek’ trpe, pa ko preživi, pričaće", navode iz nikšićkog DPS-a.

Kako su kazali, možda da "gospoda malo izađu iz zadimljenih kabineta", u zagađenu sredinu, pa da vide kako gori, jer, kako tvrde, Nikšićani danas gledaju kako im pred očima gori 400.000 eura koje su "vlastodršci dobili za sanaciju požara", a iz priloženog je jasno kako su ga sanirali, baš kao što je izgorelo 9.500.000 za rasvjetu koja ne radi.

"N’o pitamo da li će, poslije ovoga imati obraza da izađu pred građane i kažu "radimo", a građani udišu danas što udišu, a posljedice po njihovo zdravlje tek ćemo vidjeti. Zato bolje, nek’ danas svi u lancu podnesu ostavke i spasu Nikšić i Nikšićane od njihovog "rada"", zaključili su iz nikšićkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније