Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 07. 2024. 09:12 >> 09:13
2
Čitaj mi:

PAUNOVIĆ

"Ko je oborio vlast u Podgorici, protivi se uspjehu vođenja Glavnog grada"

Oni koji su sa DPS-om oborili vlast u Podgorici nisu samo glasali sa partijama bivšeg režima, već su van svake političke logike glasali i protiv svog uspjeha i uspješnog vođenja Glavnog grada, smatra portparol Demokratske Crne Gore Mitar Paunović.

Kako je kazao, u politici je sve moguće, a u crnogorskoj izgleda i više od toga.

"Jučerašnje glasanje za skraćenje mandata lokalnog parlamenta u Skupštini Glavnog grada to jasno pokazuje", smatra Paunović. 

Prema njegovim riječima, provjera narodne volje nije sporna i od toga niko ne bježi.

"Naročito ne partije koje na državnom nivou stoje nikada bolje, koje superiorno vode politiku, postižu istorijske rezultate na polju vladavine prava, ekonomskog snaženja građana i Crnu Goru krupnim koracima vode ka Evropskoj uniji", zaključio je Paunović. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније