Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

20. 07. 2024. 19:58 >> 22:11

Član Predsjedništva Pes-a

Krvavac Vukoviću: Ne možete objasniti da je 193 eura veće od 700

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Branko Krvavac odgovorio je funkcioneru DPS-a Ivanu Vukoviću koji je danas objavio njegov snimak iz 2019. kada je Krvavac bio PR Ministarstva finansija, poručivši mu da ne može objasniti da je "193 eura veće od 700 eura".

"Razumijem Vas, g. Vukoviću, ne možete objasniti da je 193€ veće od 700€. Međutim, ja Vam nisam adresa za nervozu zbog toga što smo građane brzo uvjerili da ste ih predugo varali da za njih nema novca, dok je moralo biti za sky "patriote. Moram priznati da imate dar da prednjačite u promašenim temama. Izgleda da ste, u međuvremenu, lansirali novu teoriju u kojoj samostalni savjetnik donosi odluke u vladi koja nije bila za smanjenje poreskog opterećenja na rad na zadovoljstvo građana i privrede", kazao je Krvavac.

Krvavac je kazao da je sa timom Ministarstva finansija tada urađena analiza, a uzet je u obzir tadašnji poreski ambijent gdje, nažalost, nije bilo političke volje za obračun sa sivom ekonomijom koja je postojala na svim nivoima "da biste nahranili apetite partijskih drugova & co".

"Na odluke koje su donošene, nekada ni visoki rukovodni kadar nije mogao uticati, a kamoli ekspertski kadar. To je vama najbolje poznato jer ste funkcioner dugogodišnje vladajuće partije, a ja to nikada nisam bio",  istakao je Krvavac.

Profesionalno i odgovorno je, kako kaže, radio svoj dio posla, dok su odlučivali oni koji su svojom funkcijom stajali iza tih odluka.

"Na Vašu žalost, sa pozicija u kojima imam mogućnost da odlučujem na dobrobit građana, mi nemamo obaveze prema sky patriotama i otimanju od građana zarad zadovoljavanja raznih interesnih struktura. To je razlika između sistema vrijednosti koji zagovaram ja u odnosu na Vas", zaključuje Krvavac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније