Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B. [ Mina ]

19. 07. 2024. 15:13 >> 15:14

DPS

Parlamentarna većina nedolaskom na sjednicu ponizila Šaranovića

Parlamentarna većina je, nedolaskom na sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu, ponizila ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića i poručila mu da nema legitimitet da ostane na funkciji, saopštili su iz Kluba poslanika Demokratske partije socijalista (DPS).

Sjednica skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, na čijem su dnevnom redu bili izvještaji o radu i stanju u upravnim oblastima iz nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova i o rezultatima u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Šaranović je na mreži X naveo da je želio da nastavi sa ispunjavanjem obaveze prema parlamentu, ali mu to, kako je kazao, nije omogućeno.

Iz Kluba poslanika DPS-a su rekli da je, nedolaskom na sjednicu tog skupštinskog tijela, parlamentarna većina ponizila Šaranovića.

„I poručila mu da nema legitimitet da ostane na toj funkciji”, naveli su iz te partije na mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније