Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 07. 2024. 15:11 >> 15:22

NIKOLIĆ I MILOVIĆ

DPS traži saslušanja zbog navodnog plana atentata na Đukanovića, Spajićeva strategija im suluda

Poslanički klub DPS-a saopštio je da su inicirali kontrolno saslušanje direktora Uprave policije Zorana Brđanina i direktora ANB-a Borisa Milić na temu postupanja o saznanjima da se planira atentat na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Kako je kazao poslanik DPS-a Andrija Nikolić na konferenciji za novinare, činjenica da UP nije bila informisana da se priprema atentat na Đukanovića govori o ozbiljnim propustima u sektoru bezbjednosti. 

"Razni srpski i ruski agenti infiltrirali su se u sektor bezbjednosti, a to doprinosi o podrivanju unutrašnje bezbjednosti, a i o udaljavanju Crne Gore od NATO-a. Bilo je šturo saopštenje Uprave policije, a s obzirom da je događaj uznemirujuć, informacije nisu dovoljne za javnost", tvrdi on. 

Na konferenciji su komentarisali i Vladinu novu strategiju i predstavljeni program Evropa sad 2. 

"Ovo je posljednja faza kazino-ekonomije. Suluda Vladina strategija stavlja se na nejaka pleća građana Crne Gore", poručio je poslanik DPS-a Nikola Milović.

Milović tvrdi da plata od hiljadu eura sigurno neće biti dostignuta.

"Obećanja koja se tiču radnog vremena od sedam sati ne postoji u strategiji. Sve što je Spajić u predizbornom krugu obećavao, sada se ne ostvaruje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније