Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

17. 07. 2024. 13:53 >> 13:53

RAKOČEVIĆ

Ministar da odgovara za nezakonitu nabavku vozila za policiju

Poslanik DPS Nikola Rakočević istakao je da će tražiti odgovornost ministra unutrašnjih poslova u vezi sa, kako je kazao, nezakonitom nabavkom vozila za Upravu policije.

"Kada će ministar i ostali snositi odgovornost? DPS će u skladu sa poslovnikom tražiti sve informacija javno dostupne iz slučaja nezakonite nabavke vozila za policiju i obavijestiti javnost, ali i SDT ukoliko ne reaguju i predmet formiraju u što kraćem roku", kazao je Rakočević na konferenciji za novinare.

Na pitanje novinara o inicijativi PES-a da IRF se pretvori u razvojnu banku Crne Gore, Rakočević kaže da je o tome još rano govoriti.

"Za taj projekat je prema predlogu PES-a potrebno 100 miliona eura. Kada nas obavijeste o detaljima tada ćemo imati stav. To što se usvaja bez javne rasprave je nastavak loše prakse. Vidimo još jedan primjer da se ideja Milojka Spajića i Vlade proturi poslaničkom klubu, da bi se izbjegla javna rasprava, to svakako budi sumnju. Možemo da pohvalimo da se stavljaju u fokus teme investicija, ali nažalost na netransparentan način", istakao je Rakočević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније