Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

12. 07. 2024. 15:35 >> 15:35
Čitaj mi:

Makron čestitao Milatoviću

"Siguran sam da ćete biti podrška i voditi preostale neophodne reforme"

Predsjednik Francuske Emanuel Makron uputio je čestitke predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću povodom Dana državnosti - 13. jula.

On je pozdravio napredak koji je zemlja nedavno postigla na svom evropskom putu.

"Siguran sam da ćete tokom ovog perioda, od krucijalnog značaja za Vašu zemlju, biti podrška i voditi preostale neophodne reforme. Znam koliko građani Vaše zemlje silno žele članstvo u Evropskoj uniji. Francuska će biti uz Crnu Goru kako bi se ta želja za Evropom ostvarila kroz napredak i konkretne benefite", poručio je Makron u čestitki.

On je kazao da se nada značajnom razvijanju bilateralnih odnosa dvije države koje bi ove godine trebalo da obilježi zvanično otvaranje Centra za razvoj sajber kapaciteta Zapadnog Balkana, sa sjedištem u Podgorici.

"Možete računati na moju odlučnost da radimo na njihovom još snažnijem produbljivanju u oblasti infrastrukture, zdravlja, ekologije i odbrane", zaključio je Makron.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније