Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

27. 06. 2024. 10:57 >> 10:58
Čitaj mi:

POSLANIK SNP-A

Božović: Bulatović bio slobodan čovjek, ključna uloga u teškim vremenima

Crnogorsko društvo je nakon smrti Momira Bulatovića izgubilo izuzetnog čovjeka, a zatim i političara koji je igrao ključnu ulogu u teškim vremenima za nas i našu državu, kazao je poslanik SNP-a Bogdan Božović.

"Uvijek ispred političkih savremenika i saradnika, prepoznao je potrebe za promjenama i odigrao ključnu ulogu u tranziciji Crne Gore prema višestranačju", oglasio se Božović povodom pet godina od smrti Bulatovića. 

Prema njegovim riječima, Bulatovićev konstantan rad na očuvanju mira i stabilnosti u Crnoj Gori, uprkos teškim uslovima i pritiscima, otkriva misao dobrog i slobodnog čovjeka, sa velikim idealima.

"Poznat po harizmatičnom vođstvu i sposobnosti da prenese svoju misao na široke narodne mase, njegovi govori su često inspirisali i davali nadu u teškim vremenima, a njegova posvećenost očuvanju suvereniteta i integriteta zemlje je bila neupitna. Bio je čovjek koji je svojim radom ostavio dubok trag u istoriji Crne Gore i SRJ, čije neumorno zalaganje za mir i stabilnost ga čine značajnom figurom u modernoj istoriji. Zato ćemo ga se uvijek sa pijetetom sjećati i sa poštovanjem pominjati", zaključio je Božović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније