Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

26. 06. 2024. 15:53 >> 19:46
Čitaj mi:

DPS DANILOVGRAD

Vlast u krizi, odbornici većine nijesu došli na jučerašnju sjednicu Skupštine

Sve što se u posljednje vrijeme događa u opštini Danilovgrad, samo svjedoči koliko je lokalna vlast navodno stabilna i jedinstvena. Da postoji zera odgovornosti, odbornici vladajuće većine bi podnijeli ostavke, jer je očigledno da lokalni parlament ne funkcioniše, poručuju u Klubu odbornika DPS-a.

Kako ističu u saopštenju, sjednica koja je trebalo da se održi juče, 25. juna na kojoj su obezbijedili prisustvo svih njihovih odbornika uprkos njihovim obavezama, nije mogla biti održana zbog nedostatka kvoruma od strane vladajuće većine.  

"Da je saziv lokalnog parlamenta pred raspadom svjedoči i to što se odluke donose sa relativno malom podrškom. Veliki infrastrukturni projekti se uopšte ne realizuju, tako da saopštenja lokalne uprave koja su iz politikantskih razloga pisana za one van Danilovgrada, zamajavaju građanke i građane Danilovgrada. Vlast treba prije svega da objasni Danilovgrađanima šta su im obećali, šta od obećanog počeli, a šta od početog završili. Poručujemo lokalnom PES-u, da pogleda u svoje redove, kao i u rezultate izbora u Budvi i Andrijevici, i biće im jasno, ko se raspada, a ko jača. Uostalom, najbolje će to pokazati prijevremeni izbori u Danilovgradu, koji će staviti tačku na javašluk, nerad i neodgovornost koju je pokazala odlazeća vlast u našoj opštini", naglašavaju u Klubu odbornika DPS Danilovgrad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније