Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

25. 06. 2024. 13:06 >> 13:09
1

O OCJENAMA PARTNERA IZ eu

Spajić: Od “rak rane” do povratka na put uspjeha

Komentarišući jučerašnje optimistične izjave zvaničnika u Briselu o Crnoj Gori, premijer Milojko Spajić kazao je da evropski partneri prepoznaju i vrednuju napredak Vlade.

“Od “rak rane” do povratka na put uspjeha - je najkraće o našim rezultatima za ovih nekoliko mjeseci. Napredak prepoznaju i vrjednuju naši evropski partneri. Imamo motiv, znanje i hrabrost da Crnu Goru vodimo u završnu fazu pregovaračkog procesa”, napisao je Spajić.

Ministarka vanjskih poslova Slovenije Tanja Fajon, juče je nakon sastanka Savjeta za vanjske poslove EU izrazila je zadovoljstvo što se Crna Gora, kako je poručila, vratila na pravi put ka EU. 

Crnogorski šef diplomatije Filip Ivanović kazao je da su na  tom sastanku ministri vanjskih poslova EU pohvalili napredak Crne Gore na evropskom putu u prethodnom periodu

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније