Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

11. 06. 2024. 09:12 >> 09:15
2
Čitaj mi:

REAGOVANJE PES-A

"Đukanović Abazovića doveo do funkcije premijera"

Dok je premijer Milojko Spajić danonoćno radio na projektu Evropa sad 1, lider Pokreta URA Dritan Abazović dogovarao je preuzimanje državnog posla, plaćao hotelski smještaj lažnim diplomatama i tajno igrao duple pasove sa Milom Đukanovićem, tvrde iz Pokreta Evropa sad.

Iz PES-a tvrde i da je Đukanović Abazovića vatrometima sa Bemaksa doveo na poziciju premijera.

 

"Uzaludan je amaterski i zlonamjerni pokušaj GP URA da, uz pomoć svog medijskog biltena, iskonstruiše sadržaj Skaj prepiski po svojoj mjeri, kako bi prikrili nesumnjivu upletenost gospodina „Maradone” u kriminalno-švercerske akcije. Onaj koji želi i umije da pročita, lako će uvidjeti da oni, koji su od „kovrdžavog” dobili zeleno svijetlo za preuzimanje „državnog posla”, ne kriju razočarenje jer su neuspješno pokušavali da dođu do Spajića", piše u saopštenju PES-a. 

Prema njihovim riječima, crnogorski građani su dovoljno inteligentni i pismeni da pročitaju i razumiju u kom se kontekstu, u skaj prepiskama, spominje „Maradona”, a u kom Spajić.

"Pozivamo GP URA i njihov medijski bilten da obnove azbuku i abecedu, te da još jednom pročitaju kontekst u kom „Maradonini” saradnici spominju Milojka Spajića. Dakle, Aleksandar Mrkić, „Maradonin” poslovni partner u prepiskama ne krije razočarenje jer ih Spajić ignoriše (citat): „Šta bi sa Spajketom hahhah ti reče bratko da možeš da nam upriličiš sastanak sa njim hahhaha a oni su se već uobrazili svi…komedija.” Dakle, one ljude kojima je gospodin „Maradona” obećavao političku zaštitu i davao zeleno svijetlo za šverc cigareta, Milojko Spajić je ignorisao. No, zbog straha od daljeg raspetljavanja istine, „Maradonini” partijski saigrači su potrčali da stave u isti koš Spajića", zaključeno je u saopštenju PES-a. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније