Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J./M.V.

06. 06. 2024. 13:30 >> 13:47
Čitaj mi:

demantovali mans

Ministarstvo objavilo rješenje, Novović bio član radne grupe

Ministarstvo pravde objavilo je Rješenje o izmjeni Rješenja o obrazovanju radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu iz decembra 2023. godine u kojem se glavni specijalni tužilac Vladimir Novović imenuje za člana Radne grupe. Osim Novovića i ministra pravde Andreja Milovića imena ostalih članova Radne grupe su zatamnjena.

Iz tog vladinog resora su na društvenoj mreži "X" objavili demanti tvrdnji NVO MANS.

"I ove tvrdnje NVO MANS su, kao i obično, neistinite kada je u pitanju osvrt na rad Ministarstva pravde. Ministarstvo je ozbiljna institucija koja se vodi isključivo principima istine, pravde i rada u korist građana Crne Gore, bez ikakvih skrivenih namjera", naveli su iz Ministarstva pravde.

Podsjećamo, iz MANS-a su pozvali ministra pravde Andreja Milovića da objavi Rješenje o formiranju Radne grupe o izmjenama Zakona o državnom tužilaštvu. Kazali su i da ne vjeruju Miloviću da je Novović učestvovao u izradi zakona te da zloupotrebljava njegovo ime.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније