Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 06. 2024. 15:27 >> 15:27
Čitaj mi:

odluka vlade

Izabran novi UO Fonda PIO

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici razriješila četiri člana Upravnog odbora Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore, zbog isteka mandata i Rješenje o imenovanju predsjednice i šest članova Upravnog odbora Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Vlade, razriješeni su: Kemal Đečević, Branko Vešović, Željko Burić i Danilo Kaluđerović.

"Donijeto je i Rješenje o imenovanju predsjednice i šest članova Upravnog odbora Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore. Za predsjednicu Upravnog odbora Fonda imenovana je Darka Džabasan, a za članove: Katarina Kulušić, Dragan Ivanović, Velibor Bulatović, Danilo Kaluđerović, Željko Burić i Branko Vešović", saopšteno je iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније