Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

24. 05. 2024. 21:41 >> 22:02

Konatar o odbijanju predloga

"Spajić pokazao da će opet prevariti srazmjerne penzionere"

Iako je najavio povećanje minimalnih penzija za srazmjerne penzionere, odbijanjem predloga poslanika Građanskog pokreta URA kojim je predviđeno povećanje i srazmjernih penzija na 450 eura, Spajić i njegova Vlada su pokazali da će opet prevariti korisnike srazmjernih penzija, kazao je šef poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

 

Konatar je naglasio da je predlogom URE predviđeno povećanje minimalne penzije i za srazmjerne penzionere na 450 eura i to od 1. januara 2025. godine, kako bi bilo dovoljno vremena da se obezbijedi novac u budžetu za sledeću godinu, tako da nije postojao niti jedan jedini smisleni razlog da Spajić odbije predlog poslanika URE. 

"Odbijanjem Vlade predloga URE o izmjena Zakona o PIO za srazmjerne penzionere, tj. povećanje minimalne penzije i za korisnike srazmjernih penzija na 450 eura je najbolji dokaz da je Spajić bio neiskren i da opet želi da prevari srazmjerne penzionere u Crnoj Gori, od kojih se većina njih nalazi u najtežem materijalnom položaju i svakako ne zaslužuju ovakav neodgovoran i neozbiljan odnos premijera Spajića i njegove Vlade", zaključio je poslanik i potpredsjednik URE Miloš Konatar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније