Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

24. 05. 2024. 09:38 >> 09:38
2
Čitaj mi:

srpski nacionalni savjet

Očekuju adekvatno reagovanje svojih političkih predstavnika

Iz Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore poručili su da, nakon što je Crna Gora podržala Rezoluciju o Srebrenici na Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija, očekuju adekvatno reagovanje njihovih političkih predstavnika.

"Izvini Srbijo, izvini Republiko Srpska, izvini srpski narode, izvinite naši časni preci. Glas Crne Gore na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija za podršku sramnoj Rezoluciji o genocidu u Srebrenici nije glas slobodne i većinske volje građana već okupacione i instalirane vlasti", kaže se u saopštenju Srpskog savjeta.

Navodi se da nema opravdanja za, kako su kazali, sramotu i poniženje koje je vlast u Crnoj Gori nanijela srpskom narodu.

"Nakon svih nevjerovatnih pritisaka Srbija je istorijski pobjednik na ponos vaskolikog srpskog naroda i slobodnog svijeta. Osramoćen je samo srpski narod u Crnoj Gori. Očekujemo adekvatno reagovanje naših političkih predstavnika", poručili su iz Srpskog savjeta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније