Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Poratl RTCG ]

27. 03. 2024. 13:08 >> 13:08
Čitaj mi:

POTPISAN SPORAZUM

Saradnja MO i Asocijacija menadžera: Projektima do cilja

Ministar odbrane Dragan Krapović i predsjednik Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore, Dragan Radulović, potpisali su danas Memorandum o saradnji, koji predstavlja osnovu za učešće u projekatima od značaja za obje strane.

Krapović je kazao da je ovaj vid poslovne saradnje važan aspekt u suočavanju sa bezbjednosnim izazovima koji se stalno mijenjaju i zahtijevaju sveobuhvatne pristupe.

"Tome će doprinijeti ekspertiza članova Asocijacije, posebno u oblasti sajber bezbjednosti i kritične infrastrukture", dodao je on. 

Asocijacija menadžera bezbjednosti Crne Gore je organizacija koja se bavi bezbjednosnim poslovima u javnom i privatnom sektoru.

Njen rad je, između ostalog, usmjeren na razvoj i unapređenje korporativne bezbjednosti i upravljanje bezbjednosnim rizicima, pružanje stručne pomoći privrednim društvima i državnim institucijama u izradi bezbjednosnih planova kritične infrastrukture, zaštite lica i imovine, zaštite i spašavanja, kao i sajber bezbjednosti.

Asocijacija je dio Udruženja za korporativnu bezbjednost Jugoistočne Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније