Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Portal RTCG ]

03. 03. 2024. 11:20 >> 11:20
2
Čitaj mi:

IBRAHIMOVIĆ - PIČ

Od velike važnosti da su partije manjina posvećene evropskom putu

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović susreo se juče na marginama trećeg Antalijakog diplomatskog foruma (ADF2024) sa ser Stjuartom Pičom, izaslanikom Velike Britanije za Zapadni Balkan.

"Tokom veoma srdačnog, sadržajnog i otvorenog susreta Ibrahimović i Pič razgovarali su o političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu i u Crnoj Gori, te važnosti da Crna Gora posvećeno radi na reformama kako bi što prije postala punopravna članica EU", navodi se u saopštenju BS-a.

Dodaje se da su sagovornici razgovarali i o značaju i ulozi partija manje brojnih naroda.

"A posebno Bošnjačke stranke, kao najveće manjinske i veoma respektabilne političke partije, u procesima reformi, NATO i EU integracija, gdje je istaknuto da je od velike važnosti za Crnu Goru činjenica da su partije manje brojnih naroda potpuno posvećene njenom euroatlanskom i evropskom putu", zaključeno je u saopštenju BS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније