Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

01. 03. 2024. 15:28 >> 16:49
Čitaj mi:

SPAJIĆ PORUČIO

"PES nije bio saglasan sa nekim stvarima koje je Milović iznosio"

Premijer Milojko Spajić istakao je da su poglavlja 23 i 24 prioritet i da se svi moraju fokusirati. Vidjećemo, kazao je, do dobijanja IBAR - rezultate rada ministra pravde - jer zbog njegovog rada ćemo dobiti - ili ne- taj IBAR.

"Želimo da dobijanja IBAR budemo jako predvidivi kao vlada, da ne bude potresa. Da postoji rad, red i disciplina", rekao je Spajić.

On je rekao da se Evropa sad nije saglasila sa nekim stvarima koje je Milović iznosio, sa svađama koje su bile, u vremenu kada je bilo potrebno jedinstveno djelovanje.

"Ja sam govorio o odboru za bezbjednost, ne samo o Miloviću, nego i drugim učesnicima, iznošenje ličnih stvari i operativnih informacija. Nadam se da se to nikad više neće ponoviti, i da svako ko ima neke podatke o zloupotrebama i krivičnim djelima, neka se obrati SDT. Nemamo vremena za gubljenje, vrata EU su nam širom otvorena. Ako ne uradimo sve, proklinjaće nas buduće generacije, kao što smo mi one prije nas. Uozbiljimo se, tako moramo da se predstavimo svima", saopštio je Spajić na konferenciji za medije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније