Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

19. 12. 2023. 10:16 >> 10:58
Čitaj mi:

ANDRIJEVICA

DPS poziva MJU: Glasati za smjenu Ćulafića

Opštinski odbor Demokratske partije socijalisa (DPS) Andrijevica pozvalo je danas Ministarstvo javne uprave da u, kako su kazali, "domenu svoje nadležnosti omogući da se održi nastavak sjednice lokalnog parlamenta na kojoj se treba glasati o podnešenim inicijativama za smjenu predsjednika Opštine Andrijevica Željka Ćulafića.

DPS traži i smjenu predsjednika Skupštine opštine.

"Daljim ostajanjem na funkcije i vršenjem vlasti u Andrijevici lokalna vlast vrši klasičnu zloupotrebu iz koje proizilazi da su naši sugrađani postali taoci kompletne situacije", navode iz ove partije. 

Poručili su da rasprava o Izmjenama i dopunama odluke o budžetu za tekuću godinu kao i sama činjenica da je od ukupno 31 odbornika u momentu glasanja u sali bilo prisutno njih 29, te da je 17 bilo protiv a tek 12 za, još jednom dokazuje da je aktuelna vlast izgubila većinu u lokalnom parlamentu.

"Ipak, napominjemo da smo u interesu i za dobrobit građana naše opštine insistirali na dogovoru sa predsjednikom Opštine Željkom Ćulafićem i bili spremi da uz ispunjenje određenih zahtjeva ipak glasamo za rebalans kako bi se u konačnom usvojila odluka o načinu trošenja sredstava iz kapitalog budžeta, ali da i pored te naše spremnosti za kompromisom nijesmo udostojeni ni odgovora sa druge strane", zaključili su iz DPS-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније