Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.Б. [ Portal RTCG ]

08. 12. 2023. 18:32 >> 18:32

ČESTITKA PREMIJERA

Spajić: Lokalna uprava Danilovgrada u Vladi ima partnera

Povodom 9. decembra, Dana oslobođenja i Dana opštine Danilovgrad, predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić je uputio čestitku predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima, građankama i građanima.

On je poručio da lokalna samouprava, kao izuzetan primjer produktivnog građanskog koncepta, čije su aktivnosti usmjerene ka društvenoj koheziji, opštem progresu i boljitku za sve građane bjelopavlićkog kraja i Crne Gore, u Vladi ima dostojnog partnera.

„Pred Danilovgradom je izvrsna razvojna šansa koju ćemo planski realizovati u narednom periodu, kako bi postao savremeno i atraktivno privredno i kulturno-istorijsko čvorište Crne Gore. Optimizam temeljimo na izdašnosti prirodnih potencijala opštine, njenom izvanrednom materijalnom i duhovnom nasljeđu, ali i kreiranuju predvidljivijeg poslovnog ambijenta. Nadalje, pridržavajući se principa održivosti, u domaćinskoj smo obavezi da u progresivnom hodu saniramo i revitalizujemo sve ugrožene ili devastirane lokalne resurse“, zaključio je Spajić. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније