Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

08. 12. 2023. 18:05 >> 18:08

SJEDNICA U PONEDJELjAK

Poslanici razmatraju zakon o sprečavanju pranja novca

Predlog zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma na dnevnom je redu sjednice parlamenta u ponedjeljak, saopšteno je iz Skupštine.

Poslanici bi trebalo da rasprvljaju i o predlogu zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Crne Gore. 

Ova dva akta predložena su u susret odluci komiteta Savjeta Evrope, Manivala, polovinom decembra, o tome da li će Crna Gora biti uvrštena na "sivu listu" zbog nedovoljne primjene mjera za prevenciju pranja novca i finansiranja terorizma. 

Poslanici će raspravljati i o predlogu zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2022. godinu sa izvještajem o reviziji predloga zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2022. godinu i godišnjim izvještajem o izvršenim revizijama i aktivnostima Državne revizorske institucije Crne Gore. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније