Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.Б. [ Portal RTCG ]

06. 12. 2023. 17:13 >> 17:14
2

SASTANAK

Ambasadorka Kosova sa Đeljošajem: Crna Gora je naš prijatelj

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj sastao se danas sa ambasadorkom Kosova u Crnoj Gori Arianom Žerka Hodžom, koja je poručila da je Crna Gora partner i prijatelj Kosova.

Ambasadorka je čestitala potpredsjedniku Vlade Đeljošaju na imenovanju i poželjela mu uspjeh na realizaciji planiranih projekata.

Đeljošaj je upoznao kosovsku ambasadorku sa prioritetima 44. Vlade i poručio da Crna Gora ostaje privržena evroatlantskom putu i vrijednostima.

„Nastavićemo da podržavamo unaprijeđenje ekonomske saradnje kao i naš zajednički evroatlantski put", rekao je Đeljošaj. 

Tokom sastanka razgovarano je o mogućnostima unaprjeđenja saradnje dvije zemlje u različitim oblastima, posebno u privredi, turizmu i infrastrukturi.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima razmijene iskustava u evropskim integracijama, kao i implementaciji projekata za snažniji ekonomski razvoj.

Na kraju sastanka, sagovornici su istakli odlične odnose Crne Gore i Republike Kosovo i dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније