Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.С.

04. 12. 2023. 14:42 >> 14:58

ŽELjKO ĆULAFIĆ ZA PORTAL

Radnici Opštine Andrijevica decembarsku platu primiće nakon praznika

Rebalans budžeta Opštine Andrijevica nije usvojen ni na današnjoj sjednici SO, tako da će radnici lokalne samouprave i preduzeća, čiji je Opština osnivač, decembarsku platu moći da prime tek poslije novogodišnjih i božićnih praznika.

To je Portalu RTCG danas kazao predsjednik opštine Željko Ćulafić (SNP).

“Tek u januaru mogu donijeti odluku o privremenom finansiranju, i tada je moguće svima dati decembarsku platu. Neusvajanjem rebalansa, odbornici ostavljaju 200 radnika da platu ne prime prije Nove godine i Božića” - kazao je Ćulafić.

On je objasnio da novembarsku platu nije primilo još 70 radnika lokalne uprave i vatrogasnog, i da će se za njih naći način da bude isplaćeno.

Politička situacija se u Andrijevici, prema svemu kako u ovom trenutku idu stvari, kreće ka uvođenju prinudne uprave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније