Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

28. 09. 2023. 17:05 >> 17:06

PREDSJEDNIK SA DIJASPOROM

Milatović: Iseljenici su neodvojivi dio Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sastao se sa predstavnicima udruženja crnogorske dijaspore u Luksemburgu, poručivši da su iseljenici neodvojivi dio Crne Gore.

"Raduje me da vidim da je naša dijaspora dobro integrisana u društveni sistem Luksemburga i da čini čak četvrtinu stanovnika ove zemlje koji ne dolaze iz neke od država Evropske unije. Pridajem veliki značaj saradnji sa crnogorskom dijasporom i posvećen sam održavanju bliskih veza sa našim iseljenicima koji su njen neodvojivi dio”, poručio je Milatović.

Milatović je kazao da će sa pozicije koju pokriva uraditi sve da se poboljša odnos Crne Gore sa dijasporom na zadovoljstvo svih.

"Spreman sam pomognem i čujem sve sugestije i prijedloge na koji se to način može najbrže postići u narednom periodu", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније