Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

08. 06. 2023. 16:23   >>  16:24

TVRDNjE PETRA ODžIĆA

"Pljevaljski rudnik mještanima prodavao ugalj po skupljoj cijeni"

Čelnici Rudnika Pljevlja su građanima ovog grada prodavali ugalj za ogrijev, lošijeg kvaliteta, po tri puta većoj cijeni, tvrdi kandidat za poslanika SDP-a Petar Odžić.

"Za vrijeme kada je tona uglja na berzama dostizala enormne cijene a cijeli svijet bio u debeloj energetskoj krizi, čelnici RU Pljevlja su EPS-u prodali tonu po 28 eura. Za isto to vrijeme fizičkim licima, građanima Pljevalja prodavali su ugalj za ogrijev, lošijeg kvaliteta, po tri puta većoj cijeni. Šteta se može brojati desetinama miliona eura, a radi se o knjiškom obliku koruptivnog posla", tvrdi Odžić. 

Odžić, nadalje, navodi da je u isto vrijeme, EPS od drugih dobavljača nabavljao tonu uglja i po cijeni većoj od 100 eura. 

"Oslobodioci i antimafija od 20. avgusta, krupnim koracima, za samo par godina, uspijeva ono što ni DPS nije uspio za 30 godina", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније