Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

06. 06. 2023. 21:49   >>  21:51 3

O VANREDNOJ SJEDNICI VIJEĆA

Spajić: Ima li veće frke od gubitka funkcije?

Lider Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić reagovao je večeras na sazivanje sjednice za Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Na dnevnom redu trebalo bi da bude i slučaj južnokorejskog državljanina Do Kvona blokčejn i Spajića.

"Ima li veće frke od gubitka funkcije za ljude koji nemaju alternativu od politike? Najbolje da se otkažu izbori dok se ne ispita korejski D.K. čuš mene Sinđa, a možda da se uključi i Savjet bezbjednosti Ujedinjenih Nacija?", napisao je Spajić na Tviteru. 

Sjednica će početi u 11 sati. 

Članovi Vijeća, pored premiejra Dritana Abazovića, su ministar pravde i koordinator Biroa za operativnu koordinaciju Marko Kovač, ministar finansija Aleksandar Damjanović, ministar unutrašnjih poslova i koordinator Ministarstva odbrane Filip Adžić, vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Boris Milić, kao i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore Milan Knežević i njegov zamjenik Mevludin Nuhodžić.

 
 
 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније