Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

26. 03. 2023. 08:47   >>  09:15

ZAHVALIO SE NA PODRŠCI

Abazović pozvao u posjetu direktoricu EUROPOL-a

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović zahvalio se, u svoje i ime Vlade, na podršci koju je EUROPOL, na čelu sa izvršnom direktoricom Katrin de Bol, pružio crnogorskim institucijama u prethodnom periodu.

Abazović je u pismu zahvalnosti upućenom de Bol podsjetio da je u prethodnih nekoliko dana sprovedena opsežna akcija koja je, kako je naveo, omogućila da se dođe do lica unutar Uprave policije koja su povezana sa kriminalnim grupama.

"Akcija, koja je rezultat višmjesečnog rada i koordinisanog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Europol-a, istorijska je za Crnu Goru jer je doprinijela suzbijanju kriminalnih struktura unutar institucija sistema uključenih u trgovinu drogom, te pružila dodatan podstrek da još odlučnije nastavimo s reformama na ovom polju", ističe Abazović.

On je kazao da je uvjeren da će zajedno kroz redovan dijalog nastaviti jačanje saradnje, u obostranom interesu, čemu, dodaje premijer, ostaje iskreno posvećen.

"Stoga, uz ponovljenu zahvalnost za nesumnjiv doprinos i uložen napor u pravcu snaženja našeg partnerstva, koristim priliku da Vama i Vašem timu uputim poziv da, u terminu koji zajednički usaglasimo, posjetite Crnu Goru", zaključuje Abazović u pismu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније