Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

10. 03. 2023. 16:14 >> 16:14
3

SAVKOVIĆ-VUKČEVIĆ

"Kad god Abazović kaže da nema mjesta panici, dogodi se katastrofa"

Kad god premijer Dritan Abazović kaže da nema mjesta panici i da se prepuštimo relaksaciji, dogodi se katastrofa, kazala je poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore Nela Savković Vukčević.

"Nakon prijetnji upućenih kandidatima Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije, od svega najjezivije djeluje izjava propalog premijera o tome kako nema mjesta za paniku", kazala je Savković Vukčević.

Poručila je da se prošli put kada je poručio da budemo relaksirani i da ne paničimo zbog dojava u pravosudnim institucijama, dan kasnije u podgoričkom Osnovnom sudu dogodila eksplozija sa tragičnim posljedicama.

"Kad god Abazović kaže da nema mjesta panici i da se prepuštimo relaksaciji, dogodi se katastrofa - ili iz medija saznamo da su nas zadužili 100 miliona eura po najgoroj kamatnoj stopi u istoriji ili da su trajekt zreo za staro gvožđe platili bez tendera mnogo više od cijene po kojoj je već prodavan nedavno", saopštila je ona.

Pozvala je Abazovića da se suzdrži od komentarisanja prijetnji o ugrožavanju sigurnosti, makar kada je kandidat DPS-a u pitanju.

"Prepoznajemo Abazovićev diletantski pristup i iz toga razloga tražimo da se suzdrži od komentarisanja prijetnji o ugrožavanju sigurnosti, makar kada je naš kandidat u pitanju. Jer, kad god on progovori i pokuša da relativizuje rizik, to ispadne najava nekoga novoga užasnoga događaja", poručila je Savković Vukčević.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније